Besplatna dostava.

Radno vreme kontakt centra
Pon – Pet: 9:00h – 16:00h.

Telefon 063/255-733.

DOSTAVA

ROK ISPORUKE

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuku možete očekivati u roku od 5 dana.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri Daily Express-a ili Post express kurirske službe (eksternih firmi koje vrše dostavu robe), pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja 063 255 733. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

NOVA USLUGA DAILY EXPRESSA – D PAKETOMAT

TVOJ PAKET U TVOJE VREME

Tvoje slobodno vreme iskoristi za važne stvari. Više nema čekanja kurira zahvaljujući našoj jedinstvenoj usluzi D Paketomat.

Preuzmi pošiljku u nekoliko jednostavnih koraka, u vreme koje tebi odgovara na 30 lokacija u Beogradu i još 70 lokacija u 40 gradova širom Srbije. D Paketomati su postavljeni na Nis petrol i Gazprom benzinskim stanicama i otvoreni su non-stop, svakog dana u nedelji.

Rok za podizanje paketa je 2 radna dana od trenutka kada tvoj paket ostavimo u D Paketomatu.

 

CENA ISPORUKE Isporuka je besplatna za sve porudzbine.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.