Besplatna dostava.

Radno vreme kontakt centra
Pon – Pet: 09:00h – 16:30h ; Sub: 09:00h – 14:00h.

Telefon 063/255-733.

DSQUARED2

Filters

Showing 1–12 of 13 results

1-12 of 13 products

Dsquared2 su osnovali Dean i Dan Caten, braća blizanci iz Kanade, i deo su modne industrije od 1983. godine. Da bi nastavili svoju ljubav prema modi preselili su se u Italiju, a njihov san se ostvario 1994. godine kada su stvorili svoju prvu kolekciju koja je prikazana na modnim pistama Milana. Njihova inspiracija muzikom i umetnošću prenela je lepotu na njihove dizajne koji su zarobili pažnju modnog sveta.

Sa preko deset godina u poslu, njihove kolekcije su sazrele u šik i glamur, ali uvek ostaju verni svojim korenima, odeći napravljenoj za prave ljude sa pravim stilom!

Na talasu svog modnog uspeha, usmerili su se na stvaranje “must have” modnih detalja i naočara.

Njihova debi kolekcija sunčanih naočara odlikuje se raznovrsnim izborom stilova i njihovi okviri su uzbudljivi, jedinstveni i sveži. Kontrast je ključ širom kolekcije naočara, sa mnoštvom oblika, dimenzija i stilova. Ovi ramovi su zavodljivo moderni, sa suptilnim ulepšavanjem koje im daje jedinstveni šarm.

Proizvode Dsquared2 brenda nosili su Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Ricky Martin, Nicolas Cage, Lenny Kravitz. U 2000-toj i 2001-oj godini Madonna je naručila da joj dizajniraju preko 150 komada naočara za njenu svetsku turneju. Takođe je Dsquared2 brend bio prisutan i u turneji Britney Spears.

Nosite Dsquared2 naočare i ljudi će se okretati za vama!