Besplatna dostava.

Radno vreme kontakt centra
Pon – Pet: 09:00h – 16:30h ; Sub: 09:00h – 14:00h.

Telefon 063/255-733.

Tom Ford

Filters

Showing 1–12 of 122 results

View 12/24/All

1-12 of 122 products

Tom Ford je jedna od najznačajnijih i najuticajnijih ličnosti u kreativnoj i modnoj industriji, a kolekcija Tom Ford naočara za sunce je obožavana od strane ogromnog broja ikona stila i slavnih ličnosti. Tom Ford je rođen 1961. godine i počeo svoju karijeru kao glumac i model. Epoha 70-tih je inspirisala veliki deo njegovog rada u modi, što je posebno evidentno u okviru dizajna njegovih naočara.

Tom Ford je preuzeo ulogu kao dizajner u Gucci-u i bio je u velikoj meri odgovoran za vraćanje brenda nazad na modnu mapu nakon doživljavanja pada popularnosti i prodaje ovog brenda. U 2005. godini dizajner je odlučio da počne sopstveni posao pod svojim imenom, a iste godine lansirana je i prva kolekcija Tom Ford naočara za sunce. Tom Ford naočare su svakako jedan od najtraženijih modnih detalja koje možete da posedujete.

Pored unisex stilova sa opštom temom koja ih čini eklektičnim, luksuznim i modernim sa tim sjajnim visoko-modnim apelom, kolekcija se sastoji od dizajna za muškarce i žene. Ako želite da ukombinujete ličnost i izraz u svoj izgled, Tom Ford naočare za sunce su idealan izbor!

U skladu sa reputacijom Tom Forda, sve Tom Ford naočare su najvišeg standarda i naravno pružaju 100% zaštitu od UV zraka. Iako ne spadaju u najjeftinije naočare za sunce, Tom Ford naočare svakako nisu ni najskuplje, a dizajn je tako sjajan da ćete znati da su vaše Tom Ford naočare prava investicija koju ćete nositi srećno dugi niz godina.

Tom Ford naočare su vruća novost na stilskoj sceni sa kolekcijama ažuriranim na sezonskom nivou. Ono što čini ovaj brend tako uzbudljivim je da nikad ne znate koji će originalni i upečatljivi dizajn doći sledeći!