Besplatna dostava.

Radno vreme kontakt centra
Pon – Pet: 9:00h – 16:00h.

Telefon 063/255-733.

Tom Ford

Filters

Prikazano 1–16 od 169 proizvoda

1-16 of 169 products

Tom Ford je jedna od najznačajnijih i najuticajnijih ličnosti u kreativnoj i modnoj industriji, a kolekcija naočara za sunce je obožavana od strane ogromnog broja ikona stila i slavnih ličnosti. Rođen je 1961. godine i počeo svoju karijeru kao glumac i model. Epoha 70-tih je inspirisala veliki deo njegovog rada u modi, što je posebno evidentno u okviru dizajna njegovih naočara.

Tom Ford je preuzeo ulogu kao dizajner brenda Gucci i bio je u velikoj meri odgovoran za vraćanje brenda na modnu mapu nakon pada popularnosti i prodaje. U 2005. godini dizajner je odlučio da počne sopstveni posao pod svojim imenom, a iste godine lansirana je i prva kolekcija naočara za sunce. Tom Ford naočare su svakako jedan od najtraženijih modnih detalja koje možete da posedujete.

Pored unisex stilova sa opštom temom koja ih čini eklektičnim, luksuznim i modernim sa tim sjajnim visoko-modnim apelom, kolekcija se sastoji od dizajna za muškarce i žene. Ako želite da ukombinujete ličnost i izraz u svoj izgled, Tom Ford naočare za sunce su idealan izbor!

U skladu sa reputacijom, sve su najvišeg standarda i naravno pružaju 100% zaštitu od UV zraka. Iako ne spadaju u najjeftinije naočare za sunc, dizajn je tako sjajan da ćete znati da su vaše naočare prava investicija koju ćete nositi srećno dugi niz godina.

Tom Ford naočare su vruća novost na stilskoj sceni sa kolekcijama ažuriranim na sezonskom nivou. Ono što čini ovaj brend tako uzbudljivim je da nikad ne znate koji će originalni i upečatljivi dizajn doći sledeći!